Brezkontaktna dostava

Brezkontaktna dostava na dom ali  v službo   poteka brez kontakta med dostavljalcem in naročnikom hrane ali paketa. Ponudnik hrane oziroma spletne trgovine poskrbi za zdravje svojih strank in zaposlenih, že pri samem naročilu, tako da je plačilo možno izključno s kartico ali predračunom. S takim načinom plačila se virusi in bakterije ne prenašajo, kot je to možno pri klasičnem plačilu kurirju z bankovci ter kovanci.  Dostavljalec pri brezkontaktni dostavi nosi zaščitno masko in rokavice ter si mora, ko pride na naročnikov naslov razkužiti tudi roke.

Brezkontaktna dostava hrane na dom.
Ponudnik hrane poskrbi za zdravje svojih strank in zaposlenih, že pri samem naročilu, tako da je plačilo možno izključno s kartico ali Valu (moneta).

Kako poteka brezkontaktna dostava hrane?

  1. Zaženete spletno stran/ mobilno aplikcijo ponudnika Ehrana.si ali Wolt 
  2. Ob registraciji izpolnete podatke za dostavo (Priimek, ime, naslov, podatke kartice; Pri Ehrana.si je plačilo možno tudi z Valu (prej Moneta)
  3. Preko seznama restavracij izberete, potrdite  in plačate naročeno hrano
  4. Sistem vas avtomatsko obvesti, da so prejeli naročilo. Restavraciji je posredovano vaše naročilo hrane. Hrana se začne pripravljati
  5. Čas dostave – Naslednji korak je, da vas preko sporočila obvestijo kakšen bo čas dostave kurirja od restavracije do vas.
  6. DOSTAVLJALEC JE S HRANO ŽE PRED VAŠIM DOMOM  – Kakšno minuto prej vas pokliče na vašo telefonsko številko in pove kdaj točno bo pri vas
  7. KURIR NE VSTOPA V BLOK ALI HIŠO -Počakate ga pred vhodom bloka ali hišo
  8. VARNOSTNA RAZDALJA IN PREVZEM – Hrana bo v embalaži postavljena pred vas, razdalja od dostavljalca naj bo 2 metra. Zaradi varnosti kurir nosi zaščitno masko in rokavice. Po prevzemu hrane   si umijte in razkužite roke.

Brezkontaktna dostava paketov

Brezkontatkna dostava paketov poteka podobno kot pri brezkontaktni dostavi hrane. Kurirji ne bodo vstopali v pisarno, skladišče in drug prostor. Predaja paketa poteka izključno na prostem z upoštevanjem varnostne razdalje. Pri predaji, paketa zaradi varnostnih ukrepov, naročnik ne podpiše prevzema.

POTEK brezkontaktne dostave paketa pri Pošti Slovenije


Poišči z brezkontaktna dostava povezane storitve : Dostava brez virusov

Poišči brezkontaktna dostava v bližini mest:

Ljubljana, Celje, Maribor, Kranj, Postojna, Koper, Nova Gorica, Novo mesto, Murska Sobota, Krško