Dostava v Murski Soboti

Dostava blaga, tehničnih stvari, hrane iz trgovine na vaš dom v Murski Soboti, v Mačkovcih ali v Petrovcih, v Šalovcih, ali širše v Prekmurju in okoliških krajih Murske Sobote v pisarno ali katerikoli drug naslov je v posebnih primerih najboljši način nakupa. Predvsem, ko nimamo časa, smo v karanteni ali pa kupujemo na spletni trgovini, bo naročilo do nas najhitreje prispelo po dostavi. Hkrati pa bomo pogosto lahko vnaprej poznali točno uro dobave. Dostavljalci vas bodo vedno pol ure pred dostavo poklicali, da boste v Murski Soboti, kamor vam morajo dostaviti paket, zagotovo doma.

Kaj lahko v Murski Soboti elegantno dostavijo na dom?

Dostavne in kurirske službe, pošta, DHL, DDP ali posamezni trgovci, ki jim je dostava osnovna storitev, dostavljajo v Murski Soboti naslednje stvari:

 • hrano in pijačo v Prekmurju in okoliških krajih Murske Sobote
 • tehnične izdelke v Murski Soboti
 • avtodele okoli vašega kraja Murske Sobote
 • zaščitna sredstva (maske, razkužila)
 • darila, rože, cvetje, šopki
 • igrače
 • pisma, pakete in ostale pošiljke

Z novimi obdobji karantene se ljudje veliko bolj previdno odpravljajo v trgovine  v Murski Soboti in si naročijo dostavo na dom v Murski Soboti. Naročeno blago ali hrana je vedno varno zapakirana v dostavno škatlo, ki je ponavadi iz kartona in ima poslikave z blagovno znamko trgovca, nekje v Prekmurju in okoliških krajih Murske Sobote. Škatla je zaprta s selotejpom. V škatlo priložijo zaščito pred udarci, da se občutljive stvari ne poškodujejo.

Pošta številka 9000: kako naročim dostavo?

Naročilo dostave poteka v Murski Soboti na več načinov:

 • prek spletne strani trgovca oziroma njegove spletne trgovine v Prekmurju in okoliških krajih Murske Sobote,
 • prek spletnih portalov, kjer deluje tgovec in ostali v okolici Murske Sobote,
 • po telefonu,
 • v delovnem času vaše pošte s poštno številko 9000 in v bližini, v Petrovcih
 • po elektronski pošti.

Kako dolgo traja dostava do Murske Sobote?

Od trenutka naročila do dostave na vaš dom v Murski Soboti ali v bližini lahko mine različno veliko časa. Pri dostavi hrane je tudi pri vaših sosedih v Šalovcih pomembna hitrost in ta znaša pod 1 uro. Če naročate tehnčne izdelke niso nujno na zalogi v Murski Soboti, zato jih mora spletni trgovec še naročiti iz skladišča pri uvozniku, ki se v najboljšem primeru nahaja nekje blizu ali vsaj v Prekmurju in okoliških krajih Murske Sobote.

Hitra dostava v Murski Soboti v istem dnevu!

Najhitrejša oblika dostave, če naročate iz Murske Sobote, je hitra dostava. Zlasti v primeru, ko se nam mudi in želimo naročeno robo na naš naslov v Murski Soboti čim prej. Hitra dostava deluje na principu hitre dobave iz skladišča, ki je v bližini (mogoče v Mačkovcih, ali celo v Petrovcih). Blago mora biti na zalogi, kar preverite pri prodajalcu in vaša lokacija ne sme biti preveč oddaljena.

Dostava v službo ali v šolo

Z dostavo v službo, če ste zaposleni v Murski Soboti ali v šolo, če se še šolaš v Murski Soboti, dostavljalci nimajo težav, v kolikor ustanova dopušča njihov vstop v prostore. V nasprotnem primeru lahko naročite dostavo na ulico Murske Sobote ali avtobusno postajo v Murski Soboti ali kakšno drugo javno lokacijo blizu Murske Sobote.

Dostava med občinami Murska Sobota, Mačkovci, Petrovci in ostalimi v okolici

Med občinami je možna dostava, ko je prost pretok. V primeru blokade prometa zaradi preprečevanja širjenja epidemije imajo dostop čez meje občin le zaposleni z delovnimi nalogami in vozila posebnega pomena v Murski Soboti.


Poišči z dostava povezane storitve v Murski Soboti : Dostava pošte, Dostava za gradnjo in stanovanje, Dostava goriva, Dostava hrane in pijače, Dostava daril, Dostava iz trgovin, Dostava 247, Dostava cigaret, Dostava hrane za živali, Dostava blaga, Dostava do vrat, Dostava šolskih potrebščin, Dostava za zdravje in osebno nego, Dostava denarja, Brezkontaktna dostava

Poišči dostava v bližini mest:

Ljubljana, Celje, Maribor, Kranj, Postojna, Koper, Nova Gorica, Novo mesto, Murska Sobota, Krško