Dostava v Krškem

Dostava blaga, tehničnih stvari, hrane iz trgovine na vaš dom v Krškem, v Leskovcu pri Krškem ali v Raki, v Škocjanu, ali širše na Dolenjskem in v okolici Novega Mesta v pisarno ali katerikoli drug naslov je v posebnih primerih najboljši način nakupa. Predvsem, ko nimamo časa, smo v karanteni ali pa kupujemo na spletni trgovini, bo naročilo do nas najhitreje prispelo po dostavi. Hkrati pa bomo pogosto lahko vnaprej poznali točno uro dobave. Dostavljalci vas bodo vedno pol ure pred dostavo poklicali, da boste v Krškem, kamor vam morajo dostaviti paket, zagotovo doma.

Kaj lahko v Krškem elegantno dostavijo na dom?

Dostavne in kurirske službe, pošta, DHL, DDP ali posamezni trgovci, ki jim je dostava osnovna storitev, dostavljajo v Krškem naslednje stvari:

 • hrano in pijačo na Dolenjskem in v okolici Novega Mesta
 • tehnične izdelke v Krškem
 • avtodele okoli vašega kraja Krškega
 • zaščitna sredstva (maske, razkužila)
 • darila, rože, cvetje, šopki
 • igrače
 • pisma, pakete in ostale pošiljke

Z novimi obdobji karantene se ljudje veliko bolj previdno odpravljajo v trgovine  v Krškem in si naročijo dostavo na dom v Krškem. Naročeno blago ali hrana je vedno varno zapakirana v dostavno škatlo, ki je ponavadi iz kartona in ima poslikave z blagovno znamko trgovca, nekje na Dolenjskem in v okolici Novega Mesta. Škatla je zaprta s selotejpom. V škatlo priložijo zaščito pred udarci, da se občutljive stvari ne poškodujejo.

Pošta številka 8270: kako naročim dostavo?

Naročilo dostave poteka v Krškem na več načinov:

 • prek spletne strani trgovca oziroma njegove spletne trgovine na Dolenjskem in v okolici Novega Mesta,
 • prek spletnih portalov, kjer deluje tgovec in ostali v okolici Krškega,
 • po telefonu,
 • v delovnem času vaše pošte s poštno številko 8270 in v bližini, v Raki
 • po elektronski pošti.

Kako dolgo traja dostava do Krškega?

Od trenutka naročila do dostave na vaš dom v Krškem ali v bližini lahko mine različno veliko časa. Pri dostavi hrane je tudi pri vaših sosedih v Škocjanu pomembna hitrost in ta znaša pod 1 uro. Če naročate tehnčne izdelke niso nujno na zalogi v Krškem, zato jih mora spletni trgovec še naročiti iz skladišča pri uvozniku, ki se v najboljšem primeru nahaja nekje blizu ali vsaj na Dolenjskem in v okolici Novega Mesta.

Hitra dostava v Krškem v istem dnevu!

Najhitrejša oblika dostave, če naročate iz Krškega, je hitra dostava. Zlasti v primeru, ko se nam mudi in želimo naročeno robo na naš naslov v Krškem čim prej. Hitra dostava deluje na principu hitre dobave iz skladišča, ki je v bližini (mogoče v Leskovcu pri Krškem, ali celo v Raki). Blago mora biti na zalogi, kar preverite pri prodajalcu in vaša lokacija ne sme biti preveč oddaljena.

Dostava v službo ali v šolo

Z dostavo v službo, če ste zaposleni v Krškem ali v šolo, če se še šolaš v Krškem, dostavljalci nimajo težav, v kolikor ustanova dopušča njihov vstop v prostore. V nasprotnem primeru lahko naročite dostavo na ulico Krškega ali avtobusno postajo v Krškem ali kakšno drugo javno lokacijo blizu Krškega.

Dostava med občinami Krško, Leskovec pri Krškem, Raka in ostalimi v okolici

Med občinami je možna dostava, ko je prost pretok. V primeru blokade prometa zaradi preprečevanja širjenja epidemije imajo dostop čez meje občin le zaposleni z delovnimi nalogami in vozila posebnega pomena v Krškem.


Poišči z dostava povezane storitve v Krškem : Dostava pošte, Dostava za gradnjo in stanovanje, Dostava goriva, Dostava hrane in pijače, Dostava daril, Dostava iz trgovin, Dostava 247, Dostava cigaret, Dostava hrane za živali, Dostava blaga, Dostava do vrat, Dostava šolskih potrebščin, Dostava za zdravje in osebno nego, Dostava denarja, Brezkontaktna dostava

Poišči dostava v bližini mest:

Ljubljana, Celje, Maribor, Kranj, Postojna, Koper, Nova Gorica, Novo mesto, Murska Sobota, Krško