Dostava v Novem mestu

Dostava blaga, tehničnih stvari, hrane iz trgovine na vaš dom v Novem mestu, v Dobrniču ali v Veliki Loki, v Velikem Gabru, ali širše na Dolenjskem in v okolici Novega Mesta v pisarno ali katerikoli drug naslov je v posebnih primerih najboljši način nakupa. Predvsem, ko nimamo časa, smo v karanteni ali pa kupujemo na spletni trgovini, bo naročilo do nas najhitreje prispelo po dostavi. Hkrati pa bomo pogosto lahko vnaprej poznali točno uro dobave. Dostavljalci vas bodo vedno pol ure pred dostavo poklicali, da boste v Novem mestu, kamor vam morajo dostaviti paket, zagotovo doma.

Kaj lahko v Novem mestu elegantno dostavijo na dom?

Dostavne in kurirske službe, pošta, DHL, DDP ali posamezni trgovci, ki jim je dostava osnovna storitev, dostavljajo v Novem mestu naslednje stvari:

 • hrano in pijačo na Dolenjskem in v okolici Novega Mesta
 • tehnične izdelke v Novem mestu
 • avtodele okoli vašega kraja Novega mesta
 • zaščitna sredstva (maske, razkužila)
 • darila, rože, cvetje, šopki
 • igrače
 • pisma, pakete in ostale pošiljke

Z novimi obdobji karantene se ljudje veliko bolj previdno odpravljajo v trgovine  v Novem mestu in si naročijo dostavo na dom v Novem mestu. Naročeno blago ali hrana je vedno varno zapakirana v dostavno škatlo, ki je ponavadi iz kartona in ima poslikave z blagovno znamko trgovca, nekje na Dolenjskem in v okolici Novega Mesta. Škatla je zaprta s selotejpom. V škatlo priložijo zaščito pred udarci, da se občutljive stvari ne poškodujejo.

Pošta številka 8000: kako naročim dostavo?

Naročilo dostave poteka v Novem mestu na več načinov:

 • prek spletne strani trgovca oziroma njegove spletne trgovine na Dolenjskem in v okolici Novega Mesta,
 • prek spletnih portalov, kjer deluje tgovec in ostali v okolici Novega mesta,
 • po telefonu,
 • v delovnem času vaše pošte s poštno številko 8000 in v bližini, v Veliki Loki
 • po elektronski pošti.

Kako dolgo traja dostava do Novega mesta?

Od trenutka naročila do dostave na vaš dom v Novem mestu ali v bližini lahko mine različno veliko časa. Pri dostavi hrane je tudi pri vaših sosedih v Velikem Gabru pomembna hitrost in ta znaša pod 1 uro. Če naročate tehnčne izdelke niso nujno na zalogi v Novem mestu, zato jih mora spletni trgovec še naročiti iz skladišča pri uvozniku, ki se v najboljšem primeru nahaja nekje blizu ali vsaj na Dolenjskem in v okolici Novega Mesta.

Hitra dostava v Novem mestu v istem dnevu!

Najhitrejša oblika dostave, če naročate iz Novega mesta, je hitra dostava. Zlasti v primeru, ko se nam mudi in želimo naročeno robo na naš naslov v Novem mestu čim prej. Hitra dostava deluje na principu hitre dobave iz skladišča, ki je v bližini (mogoče v Dobrniču, ali celo v Veliki Loki). Blago mora biti na zalogi, kar preverite pri prodajalcu in vaša lokacija ne sme biti preveč oddaljena.

Dostava v službo ali v šolo

Z dostavo v službo, če ste zaposleni v Novem mestu ali v šolo, če se še šolaš v Novem mestu, dostavljalci nimajo težav, v kolikor ustanova dopušča njihov vstop v prostore. V nasprotnem primeru lahko naročite dostavo na ulico Novega mesta ali avtobusno postajo v Novem mestu ali kakšno drugo javno lokacijo blizu Novega mesta.

Dostava med občinami Novo mesto, Dobrnič, Velika Loka in ostalimi v okolici

Med občinami je možna dostava, ko je prost pretok. V primeru blokade prometa zaradi preprečevanja širjenja epidemije imajo dostop čez meje občin le zaposleni z delovnimi nalogami in vozila posebnega pomena v Novem mestu.


Poišči z dostava povezane storitve v Novem mestu : Dostava pošte, Dostava za gradnjo in stanovanje, Dostava goriva, Dostava hrane in pijače, Dostava daril, Dostava iz trgovin, Dostava 247, Dostava cigaret, Dostava hrane za živali, Dostava blaga, Dostava do vrat, Dostava šolskih potrebščin, Dostava za zdravje in osebno nego, Dostava denarja, Brezkontaktna dostava

Poišči dostava v bližini mest:

Ljubljana, Celje, Maribor, Kranj, Postojna, Koper, Nova Gorica, Novo mesto, Murska Sobota, Krško