Dostava v Novi Gorici

Dostava blaga, tehničnih stvari, hrane iz trgovine na vaš dom v Novi Gorici, v Kojskem ali v Dobrovu v Brdih, v Kanalu, ali širše okoli Nove Gorice in na Severnem Primorskem v pisarno ali katerikoli drug naslov je v posebnih primerih najboljši način nakupa. Predvsem, ko nimamo časa, smo v karanteni ali pa kupujemo na spletni trgovini, bo naročilo do nas najhitreje prispelo po dostavi. Hkrati pa bomo pogosto lahko vnaprej poznali točno uro dobave. Dostavljalci vas bodo vedno pol ure pred dostavo poklicali, da boste v Novi Gorici, kamor vam morajo dostaviti paket, zagotovo doma.

Kaj lahko v Novi Gorici elegantno dostavijo na dom?

Dostavne in kurirske službe, pošta, DHL, DDP ali posamezni trgovci, ki jim je dostava osnovna storitev, dostavljajo v Novi Gorici naslednje stvari:

 • hrano in pijačo okoli Nove Gorice in na Severnem Primorskem
 • tehnične izdelke v Novi Gorici
 • avtodele okoli vašega kraja Nove Gorice
 • zaščitna sredstva (maske, razkužila)
 • darila, rože, cvetje, šopki
 • igrače
 • pisma, pakete in ostale pošiljke

Z novimi obdobji karantene se ljudje veliko bolj previdno odpravljajo v trgovine  v Novi Gorici in si naročijo dostavo na dom v Novi Gorici. Naročeno blago ali hrana je vedno varno zapakirana v dostavno škatlo, ki je ponavadi iz kartona in ima poslikave z blagovno znamko trgovca, nekje okoli Nove Gorice in na Severnem Primorskem. Škatla je zaprta s selotejpom. V škatlo priložijo zaščito pred udarci, da se občutljive stvari ne poškodujejo.

Pošta številka 5000: kako naročim dostavo?

Naročilo dostave poteka v Novi Gorici na več načinov:

 • prek spletne strani trgovca oziroma njegove spletne trgovine okoli Nove Gorice in na Severnem Primorskem,
 • prek spletnih portalov, kjer deluje tgovec in ostali v okolici Nove Gorice,
 • po telefonu,
 • v delovnem času vaše pošte s poštno številko 5000 in v bližini, v Dobrovu v Brdih
 • po elektronski pošti.

Kako dolgo traja dostava do Nove Gorice?

Od trenutka naročila do dostave na vaš dom v Novi Gorici ali v bližini lahko mine različno veliko časa. Pri dostavi hrane je tudi pri vaših sosedih v Kanalu pomembna hitrost in ta znaša pod 1 uro. Če naročate tehnčne izdelke niso nujno na zalogi v Novi Gorici, zato jih mora spletni trgovec še naročiti iz skladišča pri uvozniku, ki se v najboljšem primeru nahaja nekje blizu ali vsaj okoli Nove Gorice in na Severnem Primorskem.

Hitra dostava v Novi Gorici v istem dnevu!

Najhitrejša oblika dostave, če naročate iz Nove Gorice, je hitra dostava. Zlasti v primeru, ko se nam mudi in želimo naročeno robo na naš naslov v Novi Gorici čim prej. Hitra dostava deluje na principu hitre dobave iz skladišča, ki je v bližini (mogoče v Kojskem, ali celo v Dobrovu v Brdih). Blago mora biti na zalogi, kar preverite pri prodajalcu in vaša lokacija ne sme biti preveč oddaljena.

Dostava v službo ali v šolo

Z dostavo v službo, če ste zaposleni v Novi Gorici ali v šolo, če se še šolaš v Novi Gorici, dostavljalci nimajo težav, v kolikor ustanova dopušča njihov vstop v prostore. V nasprotnem primeru lahko naročite dostavo na ulico Nove Gorice ali avtobusno postajo v Novi Gorici ali kakšno drugo javno lokacijo blizu Nove Gorice.

Dostava med občinami Nova Gorica, Kojsko, Dobrovo v Brdih in ostalimi v okolici

Med občinami je možna dostava, ko je prost pretok. V primeru blokade prometa zaradi preprečevanja širjenja epidemije imajo dostop čez meje občin le zaposleni z delovnimi nalogami in vozila posebnega pomena v Novi Gorici.


Poišči z dostava povezane storitve v Novi Gorici : Dostava pošte, Dostava za gradnjo in stanovanje, Dostava goriva, Dostava hrane in pijače, Dostava daril, Dostava iz trgovin, Dostava 247, Dostava cigaret, Dostava hrane za živali, Dostava blaga, Dostava do vrat, Dostava šolskih potrebščin, Dostava za zdravje in osebno nego, Dostava denarja, Brezkontaktna dostava

Poišči dostava v bližini mest:

Ljubljana, Celje, Maribor, Kranj, Postojna, Koper, Nova Gorica, Novo mesto, Murska Sobota, Krško