Dostava v Mariboru

Dostava blaga, tehničnih stvari, hrane iz trgovine na vaš dom v Mariboru, v Miklavžu na Dravskem polju ali v Staršah, v Marjeti na Dravskem Polju, ali širše na Štajerskem v pisarno ali katerikoli drug naslov je v posebnih primerih najboljši način nakupa. Predvsem, ko nimamo časa, smo v karanteni ali pa kupujemo na spletni trgovini, bo naročilo do nas najhitreje prispelo po dostavi. Hkrati pa bomo pogosto lahko vnaprej poznali točno uro dobave. Dostavljalci vas bodo vedno pol ure pred dostavo poklicali, da boste v Mariboru, kamor vam morajo dostaviti paket, zagotovo doma.

Kaj lahko v Mariboru elegantno dostavijo na dom?

Dostavne in kurirske službe, pošta, DHL, DDP ali posamezni trgovci, ki jim je dostava osnovna storitev, dostavljajo v Mariboru naslednje stvari:

 • hrano in pijačo na Štajerskem
 • tehnične izdelke v Mariboru
 • avtodele okoli vašega kraja Maribora
 • zaščitna sredstva (maske, razkužila)
 • darila, rože, cvetje, šopki
 • igrače
 • pisma, pakete in ostale pošiljke

Z novimi obdobji karantene se ljudje veliko bolj previdno odpravljajo v trgovine  v Mariboru in si naročijo dostavo na dom v Mariboru. Naročeno blago ali hrana je vedno varno zapakirana v dostavno škatlo, ki je ponavadi iz kartona in ima poslikave z blagovno znamko trgovca, nekje na Štajerskem. Škatla je zaprta s selotejpom. V škatlo priložijo zaščito pred udarci, da se občutljive stvari ne poškodujejo.

Pošta številka 2000: kako naročim dostavo?

Naročilo dostave poteka v Mariboru na več načinov:

 • prek spletne strani trgovca oziroma njegove spletne trgovine na Štajerskem,
 • prek spletnih portalov, kjer deluje tgovec in ostali v okolici Maribora,
 • po telefonu,
 • v delovnem času vaše pošte s poštno številko 2000 in v bližini, v Staršah
 • po elektronski pošti.

Kako dolgo traja dostava do Maribora?

Od trenutka naročila do dostave na vaš dom v Mariboru ali v bližini lahko mine različno veliko časa. Pri dostavi hrane je tudi pri vaših sosedih v Marjeti na Dravskem Polju pomembna hitrost in ta znaša pod 1 uro. Če naročate tehnčne izdelke niso nujno na zalogi v Mariboru, zato jih mora spletni trgovec še naročiti iz skladišča pri uvozniku, ki se v najboljšem primeru nahaja nekje blizu ali vsaj na Štajerskem.

Hitra dostava v Mariboru v istem dnevu!

Najhitrejša oblika dostave, če naročate iz Maribora, je hitra dostava. Zlasti v primeru, ko se nam mudi in želimo naročeno robo na naš naslov v Mariboru čim prej. Hitra dostava deluje na principu hitre dobave iz skladišča, ki je v bližini (mogoče v Miklavžu na Dravskem polju, ali celo v Staršah). Blago mora biti na zalogi, kar preverite pri prodajalcu in vaša lokacija ne sme biti preveč oddaljena.

Dostava v službo ali v šolo

Z dostavo v službo, če ste zaposleni v Mariboru ali v šolo, če se še šolaš v Mariboru, dostavljalci nimajo težav, v kolikor ustanova dopušča njihov vstop v prostore. V nasprotnem primeru lahko naročite dostavo na ulico Maribora ali avtobusno postajo v Mariboru ali kakšno drugo javno lokacijo blizu Maribora.

Dostava med občinami Maribor, Miklavž na Dravskem polju, Starše in ostalimi v okolici

Med občinami je možna dostava, ko je prost pretok. V primeru blokade prometa zaradi preprečevanja širjenja epidemije imajo dostop čez meje občin le zaposleni z delovnimi nalogami in vozila posebnega pomena v Mariboru.


Poišči z dostava povezane storitve v Mariboru : Dostava pošte, Dostava za gradnjo in stanovanje, Dostava goriva, Dostava hrane in pijače, Dostava daril, Dostava iz trgovin, Dostava 247, Dostava cigaret, Dostava hrane za živali, Dostava blaga, Dostava do vrat, Dostava šolskih potrebščin, Dostava za zdravje in osebno nego, Dostava denarja, Brezkontaktna dostava

Poišči dostava v bližini mest:

Ljubljana, Celje, Maribor, Kranj, Postojna, Koper, Nova Gorica, Novo mesto, Murska Sobota, Krško