Dostava v Ljubljani

Dostava blaga, tehničnih stvari, hrane iz trgovine na vaš dom v Ljubljani, v Mostah ali na Viču, za Bežigradom, ali širše Ljubljane in okolice glavnega mesta v pisarno ali katerikoli drug naslov je v posebnih primerih najboljši način nakupa. Predvsem, ko nimamo časa, smo v karanteni ali pa kupujemo na spletni trgovini, bo naročilo do nas najhitreje prispelo po dostavi. Hkrati pa bomo pogosto lahko vnaprej poznali točno uro dobave. Dostavljalci vas bodo vedno pol ure pred dostavo poklicali, da boste v Ljubljani, kamor vam morajo dostaviti paket, zagotovo doma.

Kaj lahko v Ljubljani elegantno dostavijo na dom?

Dostavne in kurirske službe, pošta, DHL, DDP ali posamezni trgovci, ki jim je dostava osnovna storitev, dostavljajo v Ljubljani naslednje stvari:

 • hrano in pijačo Ljubljane in okolice glavnega mesta
 • tehnične izdelke v Ljubljani
 • avtodele okoli vašega kraja Ljubljane
 • zaščitna sredstva (maske, razkužila)
 • darila, rože, cvetje, šopki
 • igrače
 • pisma, pakete in ostale pošiljke

Z novimi obdobji karantene se ljudje veliko bolj previdno odpravljajo v trgovine  v Ljubljani in si naročijo dostavo na dom v Ljubljani. Naročeno blago ali hrana je vedno varno zapakirana v dostavno škatlo, ki je ponavadi iz kartona in ima poslikave z blagovno znamko trgovca, nekje Ljubljane in okolice glavnega mesta. Škatla je zaprta s selotejpom. V škatlo priložijo zaščito pred udarci, da se občutljive stvari ne poškodujejo.

Pošta številka 1000: kako naročim dostavo?

Naročilo dostave poteka v Ljubljani na več načinov:

 • prek spletne strani trgovca oziroma njegove spletne trgovine Ljubljane in okolice glavnega mesta,
 • prek spletnih portalov, kjer deluje tgovec in ostali v okolici Ljubljane,
 • po telefonu,
 • v delovnem času vaše pošte s poštno številko 1000 in v bližini, na Viču
 • po elektronski pošti.

Kako dolgo traja dostava do Ljubljane?

Od trenutka naročila do dostave na vaš dom v Ljubljani ali v bližini lahko mine različno veliko časa. Pri dostavi hrane je tudi pri vaših sosedih za Bežigradom pomembna hitrost in ta znaša pod 1 uro. Če naročate tehnčne izdelke niso nujno na zalogi v Ljubljani, zato jih mora spletni trgovec še naročiti iz skladišča pri uvozniku, ki se v najboljšem primeru nahaja nekje blizu ali vsaj Ljubljane in okolice glavnega mesta.

Hitra dostava v Ljubljani v istem dnevu!

Najhitrejša oblika dostave, če naročate iz Ljubljane, je hitra dostava. Zlasti v primeru, ko se nam mudi in želimo naročeno robo na naš naslov v Ljubljani čim prej. Hitra dostava deluje na principu hitre dobave iz skladišča, ki je v bližini (mogoče v Mostah, ali celo na Viču). Blago mora biti na zalogi, kar preverite pri prodajalcu in vaša lokacija ne sme biti preveč oddaljena.

Dostava v službo ali v šolo

Z dostavo v službo, če ste zaposleni v Ljubljani ali v šolo, če se še šolaš v Ljubljani, dostavljalci nimajo težav, v kolikor ustanova dopušča njihov vstop v prostore. V nasprotnem primeru lahko naročite dostavo na ulico Ljubljane ali avtobusno postajo v Ljubljani ali kakšno drugo javno lokacijo blizu Ljubljane.

Dostava med občinami Ljubljana, Ljubljana - Moste, Ljubljana - Vič in ostalimi v okolici

Med občinami je možna dostava, ko je prost pretok. V primeru blokade prometa zaradi preprečevanja širjenja epidemije imajo dostop čez meje občin le zaposleni z delovnimi nalogami in vozila posebnega pomena v Ljubljani.


Poišči z dostava povezane storitve v Ljubljani : Dostava pošte, Dostava za gradnjo in stanovanje, Dostava goriva, Dostava hrane in pijače, Dostava daril, Dostava iz trgovin, Dostava 247, Dostava cigaret, Dostava hrane za živali, Dostava blaga, Dostava do vrat, Dostava šolskih potrebščin, Dostava za zdravje in osebno nego, Dostava denarja, Brezkontaktna dostava

Poišči dostava v bližini mest:

Ljubljana, Celje, Maribor, Kranj, Postojna, Koper, Nova Gorica, Novo mesto, Murska Sobota, Krško