Servisi > Ljubljana > Ljubljana – Črnuče:

Ježek servis d.o.o.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (21 glas., povpr.: 3,81 od 5)
Loading...

Telefon: 040 720 333


Naslov: Cesta 24.julija 2, 1231 Ljubljana – Črnuče


Obiski na terenu: Ježek servis se pripelje tudi do vašega doma: v Ljubljani , v Kamniku , v Domžalah , v Litiji , in do Kamnika ali Litije
Delovni čas:
PON od 08:00 do 16:00
TOR od 08:00 do 16:00
SRE od 08:00 do 17:00
ČET od 08:00 do 16:00
PET od 08:00 do 16:00
Mnenja o Ščuki:
dsdsddsdsdsds
dsdsddsdsdsds
dsdsddsdsdsds
dsdsddsdsdsds


Ste že koristili storitve servisa Ščuka d.o.o.? Oddajte svoje mnenje:
Ostali servisi v bližini
Servis 1
Servis 2
Zadnji vnosi
Servis 1
Servis 2

Pri težavah v delovanju vaših naprav vam Servis gospodinjskih aparatov Ježek z veseljem priskoči na pomoč z visoko usposobljenimi serviserji in dolgoletnimi izkušnjami. Za popravila velikih gospodinjskih aparatov (bele tehnike) ter avtomatov za kavo lahko naročite OBISK SERVISERJA NA DOMU oziroma pokličete za nasvet po telefonu. Servis Ježek izvaja popravila pomivalnih strojev, pralnih strojev, sušilnih strojev, hladilnikov, zamrzovalnih omar, kuhalnih plošč, pečic, vgradnih kavnih aparatov in servis vgradnih mikrovalovnih pečic.

Večino popravil velikih gospodinjskih aparatov opravijo naši serviserji na terenu. Strokoven, hiter in zanesljiv servis poteka tako, da vas serviser pokliče in se z vami dogovori o terminu obiska. Prosimo vas, da v telefonskem pogovoru na kratko opišete za kakšen stroj gre in kje prihaja do motenj v delovanju. Povejte tudi ali gre za garancijsko popravilo ali ne. V okviru ponudnika ter ob priloženem računu za zgoraj naštete znamke opravljamo tudi garancijska popravila za Bosch, Siemens, Zelmer, Neff, Braun osebna nega, Remington, Russell Hobbs, Laurastar, Maxima (Tekna), Junior eco – Dyva, Simfer, Severin. Servis Ježek se nahaja v Spodnjih Črnučah, če se pripeljete prek Savskega mosta v Črnučah po Dunajski cesti čez železniško progo na desni strani.

Spletna povezava: Ježek servis d.o.o.